Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

El Saló del Cinema i les Sèries escalfa motors

El Saló del Cinema i les Sèries escalfa motors

Arriba el primer Saló del Cinema i les Sèries, organitzat per Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet i que se celebrarà els propers dies 29, 30 i 31 de gener de 2016 a La Farga Centre d’Activitats.

Aquest esdeveniment ha de ser el punt de trobada de tots els afeccionats al cinema i les sèries, de totes les edats, tant des del punt de vista cultural, oci i lúdic, com també lloc de promoció per a productores i distribuïdores i nous projectes.

Fins al moment el Saló del Cinema i les Sèries comptarà amb la presència de 60 expositors entre empreses i associacions relacionades amb el sector: botigues especialitzades, escoles de cinema, distribuïdores, plataformes online de cinema i sèries, empreses tecnològiques, entitats sense ànims de lucre, entre d’altres.

Un altre dels atractius del Saló del Cinema i les Sèries seran les nombroses exposicions temàtiques que podrem veure en els 8.500m2 de recinte. Destaquen les que giren al voltant del món Star Wars, Indiana Jones (amb col·laboració amb el Museu Arqueològic de Catalunya) i James Bond. També cal destacar la mostra “Papel, tinta i acción”, exposició de revistes de cinema des de 1910, i la que ens portarà Fotogramas: “Luz, modernidad y rebeldía”.

El Saló del Cinema i les Sèries tindrà nombroses activitats previstes entre conferències, xerrades i espais de participació com un de realitat virtual que ens oferirà experiències interactives per al públic.

Una de les apostes de l’organització és que el certamen es converteixi en un marc per lluitar contra la pirateria i que també sigui plataforma de crowdfunding per a nous projectes. En aquest sentit hi haurà fins a 15 projectes audiovisuals cercant micromecenatge, a banda que 1€ del preu de l’entrada serà destinat a aquestes propostes.

En l’apartat dels concursos trobarem el de Canon (en el que es podrà guanyar una càmera Canon XC-10), de cartells de cinema, cosplay i el concurs de l’escola Plató de Cinema. Com a atractiu del saló tots els visitants podran passar pel photocall de la popular sèrie Joc de Trons i fins i tot asseure’s en el tron.

El Saló del Cinema i les Sèries ens proposarà una vintena de conferències, xerrades i taules rodones. Cal destacar la xerrada sobre J.J. Abrams a càrrec del crític Toni de la Torre, sobre música i cinema per Rubén Gimeno, director de l’Orquestra Simfònica del Vallès, de sèries como Twin Peaks, Fargo, ciència ficció dels anys 70 i 80, entre d’altres i taules rodones amb actors, directors i guionistes.

Amb el Saló del Cinema i les Sèries es podrà gaudir durant tres dies, a La Farga de L’Hospitalet, de tot allò que envolta el setè art, sense oblidar un sector tan a l’alça com les sèries.