Serveis de Comunicació Municipals de L’Hospitalet

L’Hospitalet compta amb el Servei de Comunicació Municipals que tenen com a objectiu informar a la ciutadania de l’actualitat de L’Hospitalet i posar en valor tot allò que produeixen entitats, associacions i particulars.

Són uns mitjans amb una clara vocació de servei, de proximitat i de qualitat. Els tres Mitjans de Comunicació de L’H són Televisió de L’Hospitalet, Diari de L’Hospitalet i L’Hdigital.

El Diari de L’Hospitalet és el mitjà degà. Mensualment es reparteixen a les bústies de la ciutat 105.000 exemplars.

Televisió de L’Hospitalet ofereix una programació majoritàriament dedicada a la informació, la cultura i els serveis de la ciutat. Emet les 24 hores del dia. L’Informatiu s’estrena de dilluns a divendres, a les 15 hores.

Pel que fa a L’Hdigital, és el diari digital multimèdia d’informació de L’Hospitalet. Es poden consultar notícies en text, vídeos i fotografies. És també el portal dels altres mitjans de comunicació de la ciutat. L’Hdigital ofereix a la carta tota la programació de TV L’H i del Diari L’H.

L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat és el titular de diversos mitjans de comunicació local, i pel que fa als mitjans de comunicació audiovisuals aquest reglament desenvolupa les previsions de la Llei 22/2005, de 29 de setembre, de Comunicació Audiovisual de Catalunya.

D’altra banda el reglament s’inspira en el decàleg de bones pràctiques de la comunicació local pública aprovat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya l’any 2003, fent seves les declaracions que es contenen a aquest decàleg.

Darreres notícies sobre els Mitjans de Comunicació

Com arribar-hi

Mitjans de Comuniació de L’Hospitalet

Plaça Francesc Macià i Llussà, 25
08902 L’Hospitalet de Llobregat
Telf. 93 297 28 00
lhdigital@lhcomunicacio.cat

Consulteu les altres àrees de gestió

Centre
d’Activitats

Saber-ne més

Zones AIRE (Árees Integrals Regulació Estacionaments)

Saber-ne més

Servei de retirada de vehicles i Dipòsit Municipal

Saber-ne més

Aparcaments Municipals

Saber-ne més

Desplaça cap amunt