Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

Torna Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos

La Farga Centre d’Activitats acull del 6 al 8 de febrer els salons Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos, tres esdeveniments en un mateix recinte.

La Farga acull la fase final de la Freestyle Master Series

La Freestyle Master Series (FMS) d’Espanya arriba a La Farga Centre d’Activitats els dies 15 i 16 de desembre, on es coneixerà el campió d’aquesta competició que reuneix els millors especialistes d’improvisació de rimes.

Setmana de Barcelona Perfumery Congress

La Farga Centre d’Activitats acull aquest dimecres i dijous el Barcelona Perfumery Congress, un fòrum mundial on es dóna cita la indústria de la perfumeria.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!