Consell d’administració

El Ple de l’Ajuntament de L’Hospitalet, constituït en Junta General de la Societat Municipal La Farga, GEM,S.A. ha acordat el 26 de Juliol de 2023 (extracte acords):

Primer

FIXAR, de conformitat amb el que disposa l’article 18 del Estatuts reguladors de la Societat, el nombre de membres del Consell d’Administració en tretze (13).

Segon

NOMENAR consellers i conselleres, als efectes d’integrar el Consell d’Administració de la Societat de capital íntegrament municipal “LA FARGA, GESTIÓ D’EQUIPAMENTS MUNICIPALS, S.A.

Tercer

NOMENAR President del Consell d’Administració al Sr. Francisco José Belver Vallès, de conformitat amb el que preveu l’article 22 del text refós dels Estatuts de la societat.

Amb posterioritat el Çonsell d’Administració de data 19 d’octubre de 2023 va aceptar la dimissió del conseller Sr. Francisco Javier González Priego, i va nomenar, en substitució i amb carácter interí, com a nou membre del Consell d’Administració de la Societat a la Sra. Mónica Soria Verdión.

Per tant, el Consell d’Administració queda integrat pels següents membres:

FRANCESC J. BELVER VALLÈS
President
FRANCESC J. BELVER VALLÈS

Va néixer a L’Hospitalet el 1963 i viu al barri de Sant Josep.

És diplomat en funció gerencial per a les administracions públiques. Informàtic de professió, és treballador d’Aigües de Barcelona en excedència.

És el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet, portaveu del grup polític municipal Partit dels Socialistes de Catalunya i tinent d’alcaldia de l’Àrea d’Hisenda i Urbanisme.

És conseller de l’AMB i conseller nacional del PSC.

JESÚS HUSILLOS GUTIÉRREZ
JESÚS HUSILLOS GUTIÉRREZ

Va néixer el 1974 a Barcelona i viu al barri de Santa Eulàlia.

Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en gestió pública per ESADE, és advocat de professió.

Ha estat president de l’Associació d’Ajuda Mútua a l’Immigrant a Catalunya (AMIC) i responsable del Pla per la integració de la nova ciutadania de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Segon tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet i tinent d’alcaldia de l’Àrea de Seguretat, Mobilitat i Recursos Humans.

Actualment, és el primer secretari de l’Agrupació Est del PSC de L’Hospitalet.

JOSÉ ANTONIO ALCAIDE MARTÍN
JOSÉ ANTONIO ALCAIDE MARTÍN

Va néixer a Jaén el 1963 i viu a L’Hospitalet des de 1984, al barri del Centre.

Empleat de Renfe des de 1981, el 1984 va ser traslladat a L’Hospitalet, on va treballar diversos anys a l’estació de Rambla Just Oliveras. Fins al maig de 2022, va ser responsable de la Línia R2Sud, que pertany a la Direcció de Rodalies Catalunya.

Membre de la UGT des de 1985, on ha ostentat diversos càrrecs.

És el cinquè tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet i tinent d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme.

També és el regidor del Districte I (el Centre, Sant Josep i Sanfeliu).

SÍLVIA CASOLA SALVATELLA
SÍLVIA CASOLA SALVATELLA

Va néixer a Ulldecona el 1985 i és veïna del barri de la Florida. És llicenciada en sociologia, màster en estudis territorials i població, especialitzada en demografia i màster en professorat nivell universitari. Fa de professora associada de sociologia i processos migratoris a la Universitat de Barcelona. Laboralment, està vinculada a l’àmbit de la recerca universitària, el tercer sector i l’Administració pública.

Des del 2016 i fins a l’actualitat, ha estat professora associada del Departament de Sociologia de la UB impartint matèries relacionades amb la població, la demografia i les migracions, principalment. És membre del grup de recerca Territori, Població i Ciutadania adscrit a la Universitat de Barcelona.

Ha estat presidenta d’Esquerra Republicana de L’Hospitalet des del 2015 fins al 2022, i actualment és membre de la direcció local. Membre de la direcció comarcal d’Esquerra Baix Llobregat i L’Hospitalet entre el 2016 i 2019. Membre de l’Executiva Nacional des del 2019 fins al 2023.

És la portaveu del grup polític municipal d’ERC + EUIA.

MÓNICA SORIA VERDIÓN

Llicenciada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses i especialitzada en dret tributari amb un Màster en tributació cursat a la Universitat Carlos III de Madrid.

La major part de la meva experiència laboral ha estat l’àmbit de l’assessoria fiscal portant al pla pràctic els coneixements adquirits a la universitat fent assessorament comptable i fiscal a clients: autònoms o pimes.

 MARIA AURORA BAENA RUIZ
MARIA AURORA BAENA RUIZ

Llicenciada en Ciències Econòmiques i empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i Executive Màster in Públic Administration per ESADE.

És funcionaria tècnica superior de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. Ha desenvolupat càrrecs de comandament en els àmbits de gestió econòmica financera a l’Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Mataró i la Generalitat de Catalunya. Ha estat coordinadora dels serveis centrals de l’Ajuntament de Mataró, cap del Servei de Verificació de programes d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya i directora de Serveis del Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya.

Actualment és Directora de Serveis d’Hisenda, Recursos Generals, Programació i Pressupostos de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

MARÍA ÁNGELES SARIÑENA HIDALGO

Va néixer a Barcelona el 1969 i viu a Santa Eulàlia.

Graduada en prevenció i seguretat integral (gestió pública) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i títol de directora de seguretat privada, expedit pel Ministeri de l’Interior. De professió és gestora administrativa.

Exregidora. Ha estat en el darrer mandat tinenta d’alcaldia de Participació i Entitats Ciutadanes, Envelliment Actiu, Cooperació i de Comerç, Mercats i Consum.

NICOLÁS SANCHO MILLÁN
NICOLÁS SANCHO MILLÁN

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses.

Experiència de 7 temporades en auditoria de comptes, havent treballat tant a Espanya com a Luxemburg.

Des del 2021 es dedica a l’àrea financera dins una empresa del sector privat.

ANTONIO BAÑOS CASTILLEJOS

Coordinador general d’EUCat L’Hospitalet.

OMAR MINGUILLÓN GARCÍA
OMAR MINGUILLÓN GARCÍA

Nascut el 1973 a L’Hospitalet de Llobregat.

Diplomat com a Tècnic d’Empreses i Activitats Turístiques. Treballador d’Iberia Lineas Aereas des de 1992. Delegat de la UGT des de 1994.

Després de dirigir diferents càrrecs a la UGT de Catalunya actualment és el Secretari de la Regió Metropolitana de Barcelona “RMB” al Secretariat Nacional de la UGT de Catalunya.

LORENA GONZÁLEZ BAENA
LORENA GONZÁLEZ BAENA

Nascuda a Esplugues de Llobregat al 1984, veïna de L’Hospitalet. Va alternar els seus estudis universitaris en Història de l’Art amb treballs del sector serveis a la companyia Inditex. Posteriorment, a l’any 2010, va començar a treballar en el sector de la Discapacitat a la empresa Grupo Sifu, allà es va despertar el seu esperit activista en veure les irregularitats laborals a les que es sotmetia al personal de la companyia.

L’any 2016 es va presentar com a candidata a les primeres eleccions sindicals de Grupo Sifu, com a candidata amagada i única dona en totes les candidatures. L’any 2018 va crear la Secció Sindical de CCOO com a Secretaria d’Organització. És Secretària del Comité, Delegada de Prevenció i Representant Sindical d’Igualtat, en aquest últim àmbit va aconseguir negociar i signar a l’any 2023 el primer Pla d’Igualtat de la seva empresa.

VICENTE IBÁÑEZ BOU
VICENTE IBÁÑEZ BOU

Va néixer el 1942.

Ha estat president de la Unió de Botiguers de L’Hospitalet.

SANTIAGO BALLESTÉ CLOFENT
SANTIAGO BALLESTÉ CLOFENT

Enginyer industrial superior i diplomat en ciències empresarials, és administrador i gerent de vàries empreses del sector metal·lúrgic i immobiliari.

És president de l’UPMBALL, Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat i d’AEBALL, Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat. Presideix també el Fòrum Empresarial del Llobregat.

És membre del Comitè Executiu i de la Junta Directiva de Foment del Treball i presideix la Comissió Econòmica Delegada, encarregada de vetllar pels aspectes financers de la gran patronal. Forma part de la Junta Directiva de CEOE.

Actualment és també president del Centre d’Esports L’Hospitalet.

Desplaça cap amunt