Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

La Farga Centre d’Activitats acull la BCN Gluten FREE

BCN Gluten FREE és una mostra, en 3.000m², que acull empreses de tots els àmbits de l’alimentació sense gluten (fabricants, distribuïdors, restauració, hostaleria, viatges, etc.).

El tercer Fòrum Ecotransporte, a La Farga

Transcalit (Federació Catalana de Transports de Barcelona) i Encamion.com organitzen la tercera edició del Fòrum Ecotransporte.

Els mSchools Student Awards tornen a La Farga

La Farga Centre d’Activitats torna a acollir l’mSchools Student Awards, concurs i cerimònia de lliurament de premis que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar dins el programa mSchools.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!