Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

La Farga Centre d’Activitats refà el seu calendari d’esdeveniments

La Farga Centre d’Activitats segueix treballant per refer el calendari d’esdeveniments a causa de la pandèmia sanitària que travessem.

La Farga, seu de les votacions d’Eleccions Generals de Bolívia

La Farga Centre d’Activitats és una de les tres seus de votació, a Catalunya, de les Eleccions Generals de Bolivia. L’horari de votació serà de 8 a 17 hores i està organitzada per l’Órgano Electoral Plurinacional.

El Barcelona Beer Festival se celebrarà a l’abril

Les noves dates del Barcelona Beer Festival estan previstes del 16 al 18 d’abril de 2021, després de l’anunci que ha fet l’organització. La direcció de l’esdeveniment ha decidit ajornar definitivament el festival que s’havia de fer el 2020.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!