Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

Servei d’atenció telefònica i telemàtica

En aplicació de les mesures derivades del Decret d’Alarma pel COVID-19, les dependències del carrer Barcelona restaran tancades al públic fins a nou avís.

Tancament de dependències

En aplicació de les mesures derivades del Decret d’Alarma pel COVID-19, les dependències del carrer Barcelona i de l’edifici dels Mitjans de Comunicació restaran tancades al públic fins a nou avís.

Treballant per tornar amb més força

Els tres salons suspesos per les afectacions de la situació sanitària produïda pel COVID-19, Barcelona Beer Festival, RetroMotor i Expoterraria, ja estan treballant amb La Farga Centre d’Activitats, per tancar noves dates per poder celebrar aquests esdeveniments.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!