Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

A punt Exposólidos i Polusólidos

Arriba Exposólidos 2019, el gran Saló Internacional de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, previst per als dies 12, 13 i 14 de febrer. Aquesta és la 9a edició d’aquest saló bianual.

Exposólidos i Polusólidos, primera cita d’un trimestre ple d’activitat

La Farga Centre d’Activitats comença el mes de febrer un període, fins el mes de maig, amb molta activitat que passa per congressos i salons internacionals molt consolidats, a fires i jornades de tot tipus.

La Farga acull el Parc Infantil de Trànsit

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet torna a organitzar un parc infantil de trànsit a La Farga Centre d’Activitats, destinat a 550 escolars de la ciutat.

Accedir al web