Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

Arriba el saló Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos, ampliat i millorat

Tot és a punt per a la celebració d’Exposólidos en la seva 10a edició, acompanyat de la tercera edició de Polusólidos i la primera d’Expofluidos.

Basqueland Brewing, Millor Cervesera de l’any

Basqueland Brewing ha estat escollida per segon any consecutiu, Millor Cervesera de l’any al Barcelona Beer Challenge celebrat el darrer dia de l’Innbrew, esdeveniment d’èxit que ha acollit La Farga de L’Hospitalet.

Compte enrere per a InnBrew, The Brewers Convention

El certamen serà del 31 de març al 2 d’abril, i acollirà la gran final del Barcelona Beer Challenge, que dóna a conèixer la Millor Cervesera de l’Any, entre altres premis.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!