Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

El tercer Fòrum Ecotransporte, a La Farga

Transcalit (Federació Catalana de Transports de Barcelona) i Encamion.com organitzen la tercera edició del Fòrum Ecotransporte.

Els mSchools Student Awards tornen a La Farga

La Farga Centre d’Activitats torna a acollir l’mSchools Student Awards, concurs i cerimònia de lliurament de premis que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar dins el programa mSchools.

Més activitats en el 4t Saló del Cinema i les Sèries

La Farga ha acollit, aquest cap de setmana, una nova edició del Saló del Cinema i les Sèries. Tots els assistents han pogut gaudir del munt d’activitats que s’han ofert al voltant d’aquest món.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!