Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

La Farga de L’Hospitalet, nou membre de la FEFIC

La Farga de L’Hospitalet ja és nou membre de la Federació de Fires Catalunya (FEFIC), entitat que aplega entitats públiques o privades que organitzen fires, tant multisectorials com monogràfiques o salons; exposicions oficials o fires-mercat.

Cinc motius per a no perdre’s el Barcelona Beer Festival’21

El Barcelona Beer Festival, el certamen de cervesa artesana més important del sud d’Europa, torna el 17, 18 i 19 de desembre a La Farga de L’Hospitalet.

Raúl Blanco i Niño Becerra, als “Almuerzos sólidos”

Raúl Blanco Díaz, secretari general d’Indústria i PIME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya i l’economista Dr. Santiago Niño Becerra són els convidats dels “Almuerzos sólidos 2022”.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!