Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

Jornada sobre comerç local de la Diputació de Barcelona

El proper 23 de març la Diputació de Barcelona celebra a La Farga Congress la jornada “Els fons NGEU per la transformació del comerç local”.

Torna el Dia d’Andalusia en el seu màxim esplendor

Torna el Dia d’Andalusia a La Farga de L’Hospitalet, que acull les activitats centrals de la 35a edició d’aquestes jornades que organitza la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet.

Loquillo i Fangoria, concerts de Festes de Primavera 2023

La Farga de L’Hospitalet serà escenari dels concerts multitudinaris de Festes de Primavera, enguany els dies 21 i 22 d’abril amb grans protagonistes de la música espanyola.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!