Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Centre d’Activitats

El marc idoni per a un lliurament de premis. Un ampli i vistós saló on celebrar un sopar de gala. L’escenari ideal per al concert d’una banda de rock.

Un recinte capaç d’acollir fires i congressos de tota mena. Un excel·lent plató per rodar una pel·lícula o un spot. La Farga Centre d’Activitats és tot això i molt més.

És un espai versàtil i polivalent on es pot materialitzar qualsevol projecte, on un equip de professionals posarà a la seva disposició el seu know-how  i un ampli ventall d’innovadores solucions.

Èxit de la 1a edició de la InnBrew, assegurant la seva continuïtat

La Innbrew, certamen organitzat per Beer Events S.L., ha demostrat que el sector de la cervesa artesana té prou maduresa com per comptar amb un saló professional propi i independent.

Molt bon ritme de vacunació a La Farga

Actualment la mitjana de vacunats és de 5.000 persones diàries i durant l’agost serà de 3.000. La Farga Centre d’Activitats seguirà durant l’estiu sent un dels punts de vacunació massiva que ha disposat el Departament de Salut.

Presentada la 1a InnBrew, The Brewers Convention que se celebrarà a La Farga

La Farga Centre d’Activitats acull la 1a edició de la InnBrew, The Brewers Convention, un esdeveniment que neix de la mà de Beer Events, empresa impulsora del Barcelona Beer Festival i del Barcelona Beer Challenge.

Accedir al web

Visita virtual 360º

Vista tècnica

Vista tècnica

Vista LIVE!