AIRE Farga

Les zones blaves i verdes d’aparcament, gratuïtes a l’agost


De l’1 al 31 d’agost, com és habitual, les zones blaves i verdes d’aparcament de L’Hospitalet seran gratuïtes, coincidint amb la disminució de la mobilitat de vehicles i de l’activitat comercial a la ciutat durant aquest mes de l’estiu.  

Al llarg de l’any, les zones verdes són d’ús preferent i gratuïtes per als residents, i les zones blaves —amb limitació horària— faciliten la rotació de l’estacionament als sectors comercials i de serveis. 

El descens en el volum de trànsit i la disminució de l’activitat comercial ocasionada per les vacances facilita aquesta mesura de la gratuïtat durant el mes d’agost, que no afecta les zones grogues de càrrega i descàrrega, on continua vigent la regulació de l’estacionament amb control horari també al mes d’agost. 

A L’Hospitalet, funcionen àrees integrals de regulació de l’estacionament (AIRE) als barris de Can Serra i de Granvia  Sud, amb zones blaves, verdes i grogues; i als barris del Centre, la Florida, Collblanc i la Torrassa, amb zones blaves d’aparcament. 

Dins de les àrees integrals de regulació de l’estacionament, L’Hospitalet compta amb un total de 1.786 places d’aparcament regulat: 591 a la zones blaves i 1.195 a les àrees verdes, d’ús preferent per als residents.  

Els parquímetres tornaran a entrar en funcionament l’1 de setembre, així com els aplicatius de pagament per mitjà dels dispositius mòbils. 

Desplaça cap amunt