Gratuïtat de les zones blaves i verdes d’aparcament durant l’agost

De l’1 al 31, ambdós inclosos

De l’1 al 31 d’agost les zones blaves i verdes d’estacionament regulat de L’Hospitalet són gratuïtes, coincidint amb la disminució de la mobilitat de vehicles i de l’activitat comercial a la ciutat durant aquest els mesos d’estiu.  

El descens en el volum de trànsit i la disminució de l’activitat comercial ocasionada per les vacances facilita aquesta mesura de la gratuïtat durant el mes d’agost, que no afecta les zones grogues de càrrega i descàrrega, on continua vigent la regulació de l’estacionament amb control horari també al mes d’agost. 

Al llarg de l’any, les zones verdes són d’ús preferent i gratuïtes per als residents, i les zones blaves -amb limitació horària- faciliten la rotació de l’estacionament als sectors comercials i de serveis. 

L’Hospitalet compta actualment actualment amb 6.549 places d’aparcament regulat: 883 a la zones blaves,  4.308 a les àrees verdes i 1.358 a les zones DUM (Distribució Urbana de Mercaderies) repartides en 12 barris de la ciutat (Centre, Sant Josep, Sanfeliu, Collblanc-La Torrassa, Santa Eulàlia, Granvia Sud, Pubilla Cases, Les Planes, Can Serra, La Florida, Bellvitge i el Gornal).

Els parquímetres tornaran a entrar en funcionament l’1 de setembre, així com els aplicatius de pagament per mitjà dels dispositius mòbils.

Desplaça cap amunt