El Saló del Cinema i les Sèries tanca portes amb 20.000 visitants

El primer Saló del Cinema i les Sèries, organitzat per Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet ha tancat aquest diumenge amb l’espectacular xifra de gairebé 20.000 visitants, des que divendres va obrir les seves portes.
Aquesta xifra ha superat amb escreix les previsions inicials dels organitzadors, que han mostrat la seva total satisfacció per un certamen que ha nascut amb força èxit d’assistència, organització i crítiques positives.

Durant tot el cap de setmana La Farga Centre d’Activitats ha tingut una molt bona afluència de públic, sobretot afeccionats al cinema i sèries de tots els gèneres i molt públic familiar, que han participat activament de la visita als stands i també de les nombroses activitats programades com les xerrades, conferències i exposicions amb la presència de crítics com Toni de la Torre i de directors com José Corbacho i Juan Cruz, que han estat el padrins del saló.

En el cas de les xerrades cada sala on s’ha anat fent ha registrat un ple absolut. Cal destacar també l’excel·lent afluència de públic, inscrit prèviament, en la jornada de Taules Rodones protagonitzades per actors, directors i guionistes de renom.

El nombrós públic ha gaudit, entre d’altres, de poder asseure’s en el tron de la popular sèrie Joc de Trons, d’interactuar amb la nena de “El exorcista”, interpretar la mítica escena de la pel·lícula “Resplandor”, del concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès i de la gran desfilada de tots els personatges d’Star Wars que aquest matí de diumenge ha fet les delícies també del públic infantil present a La Farga. Molt participatiu també ha estat el concurs de Cosplay, en la part final del saló.

El Saló del Cinema i les Sèries ha comptat amb 75 expositors entre empreses i associacions relacionades amb el sector: botigues especialitzades, escoles de cinema, distribuïdores, plataformes online de cinema i sèries, empreses tecnològiques, entitats sense ànims de lucre, entre d’altres.

L’organització ja pensa en repetir aquest èxit inicial en l’edició del proper any, i ja estudia com millorar i fer créixer aquest certamen que en la seva primera edició ha causat molt d’interès del públic en general i dels mitjans de comunicació.

Desplaça cap amunt