Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

La Farga de L’Hospitalet obre les portes al Saló Innova

La Farga de L’Hospitalet obre les portes al Saló Innova

Tot a punt a La Farga de L’Hospitalet per rebre per primera vegada el Saló Innova, Fira Internacional d’Innovació, Investigació i Noves Tecnologies.
Durant tres dies el recinte de La Farga Centre d’Activitats és escenari d’aquest certamen que durant 64 edicions s’ha celebrat a Brussel·les.

Conceptum Spain i La Farga de L’Hospitalet organitzen aquesta mostra, de 4.000 metres quadrats, actual referent en l’àmbit de la innovació, investigació i noves tecnologies, a més de ser un gran aparador universal que reuneix joves inventors, emprenedors, empreses i institucions més actives en I+D.

A partir d’aquest dijous, 12 de maig, i fins dissabte La Farga acollirà visitants de més de 20 països en una cita imprescindible per aquelles empreses vinculades a la innovació o a la recerca de talents, així com per a aquells que vulguin conèixer nous invents, prototips originals, o bé estar informats dels últims avenços en l’àmbit de la innovació tecnològica.

A Innova s’aniran celebrant diferents conferències, xerrades i taules rodones en dos espais: Innova Live i Innova Speech.
La primera ponència del saló, dijous 12 (9:30h), anirà a càrrec de Pedro Rojas, consultor especialista en estratègia digital, i parlarà sobre la “Innovació, xarxes socials i emprenedoria”.

En l’espai Innova Live el professor José María Gay de Liébana obrirà la ponència inaugural de divendres (9:30h) amb el títol “La innovació, font d’oportunitats”.

En el marc d’aquest saló també hi haurà l’acte de lliurament dels Premis Eureka, que es farà divendres al vespre al Palauet de Can Buxeres. Eureka és el certamen internacional de reconeixement als millors projectes presentats al Saló Innova. Un jurat professional format per nombrosos empresaris i científics de diversos àmbits i sectors és l’encarregat de valorar els projectes i atorgar els guardons.

Notícies i enllaços relacionats