Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Preinscripció escolar només per internet

Preinscripció Preinscripción

Preinscripció escolar només per internet

La preinscripció escolar de forma telemàtica és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet. La Generalitat obre, en línia i fins el 24 de març, el termini per demanar plaça a les escoles. L’Ajuntament assessorarà les famílies per fer tràmits a través del telèfon 010 i formalitzar la preinscripció.

Altres temes del Diari, i relacionats amb educació, és la preocupació i incertesa de les famílies de l’Acadèmia Cultura que tancarà les seves portes.

En aquesta edició del Diari també trobem, en pàgines centrals, un especial sobre les celebracions del 8 de març, Dia Internacional de les Dones; i hem conegut el trist cas de la Rosario Bravo, desnonada per error, i que ha fet que la seva família demani ajuda per recuperar les seves pertinences.

En l’apartat de l’entrevista, trobem la que s’ha fet al portaveu d’ERC a l’Ajuntament i vicepresident de La Farga, GEM, S.A., Antoni Garcia.

ADIF adjudica la redacció dels projectes per soterrar les vies és una altra de les informacions d’aquest Diari; que el Ple aprova ajudes municipals per a autònoms i petites empreses: i que la Sindicatura de Greuges de L’Hospitalet compleix tres anys en defensa dels drets i les llibertats de la ciutadania.

En l’apartat cultural el Diari destaca l’exposició que acull el Centre d’Art Tecla Sala sobre els creadors instal·lats al Districte Cultural.

En esports, trobem que L’Hospitalet Atletisme celebra els seus bons resultats de la temporada d’hivern, tant individuals com per equips.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, S.A., i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.

https://twitter.com/lhdigitalh/status/1371391223118839810?s=20