Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Vacuna i tercera onada: cara i creu de la pandèmia

Diari LH Pandèmia Gener

Vacuna i tercera onada: cara i creu de la pandèmia

Edició 363

L’arribada de la vacuna i també de la tercera onada de la pandèmia és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de gener.

Ha començat la campanya d’immunització de sanitaris i residències de gent gran. L’any comença amb alts registres de contagis després del Nadal, més de 800 a la setmana a la ciutat.

La immunitat de grup no arribarà fins a finals de 2021, segons assenyalen els experts epidemiòlegs. L’Hospital de Bellvitge i els CAP preparen annexes per a tractar el Covid-19.

Altres qüestions que exposa el Diari en portada, a banda de la pandèmia, són que el pressupost municipal per al 2021 és de 259,3 milions d’euros, dos menys que l’any passat; i que el Ple acorda formar una comissió per analitzar el cas del Consell Esportiu.

En aquest diari també trobem que la Fundació Johan Cruyff farà un espai esportiu a la plaça de Granada dedicat al futbolista Jordi Alba; que el Castell de Bellvís es rehabilitarà i serà un centre de divulgació de l’època medieval a la ciutat; i que l’Associació de Dones de Sant Josep edita una guia per detectar la violència masclista i denunciar-la.

Informació Zones AIRE i Mitjans de Comunicació

Dues noves “APPS”, creades per l’Àrea Metropolitana, gestionen l’aparcament de les Zones AIRE de Can Serra i Granvia Sud, destinada als veïns i veïnes residents, i l’estacionament en les zones de càrrega i descàrrega per als transportistes. Aquesta darrera eina, anomenada SPRO, està en període de proves.

En informació sobre els Mitjans de Comunicació de la ciutat s’informa que Televisió de L’Hospitalet, que arriba al seu 20 aniversari, emet a partir d’ara en directe per internet.

En l’apartat d’esports es destaca que la situació sanitària condiciona l’activitat i amenaça la supervivència de les entitats esportives.

El Diari de L’Hospitalet té una tirada de 105.000 exemplars i està editat i gestionat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals.

Aquí podeu consultar la versió digital del Diari de L’Hospitalet.