Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Torre Barrina, seu del Servei d’Habitatge Universitari

Torre Barrina, seu del Servei d’Habitatge Universitari

Torre Barrina serà la seu del Servei d’Habitatge Universitari adreçat a la comunitat universitària estrangera i gestionat per Barcelona Centre Universitari (BCU) en conveni amb l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Aquest servei tindrà un punt d’informació permanent ubicat a Torre Barrina, i estarà operatiu a partir de l’1 de setembre, amb l’objectiu d’oferir allotjament a estudiants i professors universitaris, científics i investigadors.

L’alcaldessa Núria Marín ha presentat aquest dimarts el nou Servei d’Habitatge Universitari que ofereix la ciutat a estudiants i professors universitaris, científics i investigadors, en el marc de Barcelona Centre Universitari (BCU). A l’acte, celebrat a Torre Barrina, han assistit també, entre d’altres, el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina, i el vicerector d’estudiants de la UPC, Xiscu Vallverdú.

L’alcaldessa Núria Marín ha explicat que L’Hospitalet “és una ciutat universitària tant per vocació com pel volum de centres i estudiants que tenim. El servei que avui presentem vol atreure la comunitat universitària internacional a la nostra ciutat i oferir-los habitatge i uns serveis culturals, esportius i d’oci de qualitat”.

Barcelona Centre Universitari (BCU) és una iniciativa en la qual participen l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i totes les universitats de Barcelona: UB, UAB, UPC, UPF, URL, UIC, UAO, UVic.