Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Toc de queda per a frenar la cinquena onada, portada del Diari de L’Hospitalet

Toc de queda Diari

Toc de queda per a frenar la cinquena onada, portada del Diari de L’Hospitalet

Toc de queda per a frenar la cinquena onada és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de juliol.

El TSJC autoritza la Generalitat a limitar la circulació d’1 a 6 de la matinada, mentre que la restauració i oci tanquen a les 0.30 h i també es limiten les reunions a 10 persones. L’objectiu es reduir la interacció social davant l’explosió de casos de Covid de juliol. L’alt número de contagis col·lapsa els CAP i comença a arribar als hospitals.

En aquest sentit el recinte de La Farga seguirà, durant tot l’estiu, sent un dels centres de vacunació massiva disposats per CatSalut.

Altres informacions del Diari són que l’estació Ernest Lluch de l’L5 del metro entre Collblanc i Pubilla Cases és previst que comenci a funcionar a finals de juliol; que l’Ajuntament obrirà el nou PDU Granvia a la participació; i que s’ha obert un Pla de capacitació digital per a 400 joves de la ciutat sense feina.

En aquesta edició del Diari també trobem que Entitats LGTBI+ i institucions alcen la veu el Dia de l’Orgull contra l’augment d’agressions al col·lectiu; i l’homenatge als més de 1.500 voluntaris que van ajudar durant el confinament, entre els quals es troba personal de La Farga GEM, S.A.

Pel que fa a l’espai de l’entrevista trobem aquest mes la de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín.

Cultura, esports i “Et recomamen”

En cultura, destaca el diari el llibre que recull 100 anys d’història d’art modern a L’Hospitalet des del 1912 i Ramon Puig i Gairalt.

En l’apartat esportiu, especial en pàgines centrals, de l’esport hospitalenc present als Jocs Olímpics de Tòquio i que el Club Bàsquet L’Hospitalet forma l’equip que competirà a la Lliga EBA, sota les ordres del tècnic Xavi Carvajal.

A l’apartat “Et recomanem”, el diari recull que La Farga serà escenari del 22 al 24 de juliol de la Innbrew, fira professional del sector cerveser.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.