Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Televisió de L’Hospitalet emet en directe per internet

Farga Internet directe directo

Televisió de L’Hospitalet emet en directe per internet

Novetat en el seu 20è aniversari

Amb l’inici d’any, la Televisió de L’Hospitalet ha iniciat les emissions en directe per streaming a través del portal www.lhdigital.cat.

Això vol dir que es pot seguir en directe a través d’internet tota la programació de la televisió local. El nou servei es complementa amb el servei a la carta que s’ofereix al mateix portal de tots els programes de producció pròpia i vídeos informatius.

Aquest pas per ser més present a la xarxa i poder seguir la programació des de qualsevol lloc coincideix amb el vintè aniversari de la televisió municipal, que va començar les emissions el desembre del 2000.

En dues dècades, TV L’H ha passat per diferents moments, fins i tot va haver de tancar el 2011 a causa de la crisi econòmica. Un any després va reprendre les seves emissions i es va tornar a incorporar a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

Els programes més destacats de la televisió són L’Informatiu (de dilluns a divendres, 15h), L’H en joc (dilluns, 20h), Veïns (dimarts, 20h), Aula L’H (dimecres, 20h), Taquilla inversa (dijous, 20h) i els reportatges en profunditat Batecs i En primera persona (divendres, 20h).

La Farga Gestió d’Equipaments Municipals gestiona els Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet formats per la pròpia TV L’Hospitalet, el Diari de L’Hospitalet i el portal LHdigital.cat.