Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Star Wars, a la pista de gel de La Farga

Star Wars, a la pista de gel de La Farga

La pista de gel ‘Bargelona’ instal·lada a La Farga Centre d’Activitats rep aquest diumenge 3 de gener, a les 17 hores, una visita molt especial.

Gaudeix d’una tarda de patinatge i interactua amb els teus personatges preferits de ‘Star Wars‘ gràcies al Saló del Cinema i de les Sèries, Star Props, ‘BarGELona‘ i La Farga de L’Hospitalet.

Aprèn a patinar amb el caça-recompenses més famós de la galàxia, Boba Fett o sentir-se com un veritable Jedi del patinatge al costat d’Obi-Wan Kenobi.

Però alerta! Les forces imperials t’estaran buscant. Si veus algun Stormtrooper o Biker Scout, amaga’t, o millor encara, dissimula i demana fer-te una foto amb ells!.

I per descomptat, també hi seran els grans representants del costat fosc per reclutar nous troopers: L’incombustible Darth Vader i el seu successor, el nouvingut Kylo Ren.

I si vens en cotxe … compte que els Jawas, els drapaires de la galàxia rondaran a prop. Distreu-los perquè no es posin a treballar i et desmuntin el cotxe.

Star Props juntament amb el Saló del Cinema i les Sèries, et porten a la pista de gel urbana més gran d’Europa, els personatges més emblemàtics de la saga de Star Wars per donar a conèixer i el Saló que se celebrarà el proper 29, 30 i 31 de Gener de 2016 a La Farga Centre d’Activitats.