Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Segueix la programació ’40 anys de democràcia. Fent ciutat’

Barrina Democràcia

Segueix la programació ’40 anys de democràcia. Fent ciutat’

A Torre Barrina. Experiències d’innovació Social

Torre Barrina ha estat escenari aquest setmana de la taula rodona”Smart Government: present i futur dels ajuntaments davant la digitalització”.

L’arribada de la digitalització i l’ús de les Tecnologies de la Informació a les administracions locals comporta tota una revolució tecnològica que, segons els experts, està canviant la societat però també obre noves oportunitats per a les administracions. Aquest ha estat l’eix central de la taula rodona “Smart Government: present i futur dels ajuntaments davant la digitalització”.

Els ponents han estat Miquel Salvador, degà Facultat Ciències Polítiques i Socials de la UPF; Ester Manzano, directora general de Modernització i Innovació de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i Miquel Estapé, subdirector d’Estrategia i Innovació del Consorci de la Administració Oberta de Catalunya.

Des de l’Ajuntament de L’Hospitalet, ja s’estan aplicant la tecnologia per oferir informació instantània el ciutadà a través d’un informació en temps real de serveis municipals o a través del procés participatiu -L’H On- on els ciutadans diuen ells mateixos què necessiten.

El cicle de ’40 anys de democràcia. Fent ciutat’ seguirà el proper dimarts, 19 de març, amb ‘Mirades cap a la democràcia: de ciutats industrials a ‘Smarts Cities’. En aquesta ocasió serà un col·loqui obert sobre l’evolució de les ciutats en les últimes quatre dècades, des d’un punt de vista social, cultural, urbanístic i polític. Intervindran Jordi Hereu, president d’Idencity i exalcalde de Barcelona, Josep Cuní, periodista, director i presentador del magazin “Aquí, amb Josep Cuní” de SER Catalunya i Sandra Cinta Bestraten, arquitecta i presidenta del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a la demarcació de Barcelona. Moderarà el debat Miquel Seguró, escriptor i doctor en Filosofia per la Universitat Ramón Llull (URL).

Més informació: Torre Barrina.