Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

El Saló BCN Moto torna a La Farga de L’Hospitalet

El Saló BCN Moto torna a La Farga de L’Hospitalet

Més de 10.000m2 d’activitat relacionada amb el món de la motocicleta

Torna a La Farga Centre d’Activitats el Saló BCN Moto, en la seva segona edició, un esdeveniment que estarà present en la totalitat del recinte, durant aquest cap de setmana de divendres 27 de març fins diumenge 29 de març de 2015.L’organització del Saló BCN Moto, l’empresa Conceptum espera superar l’èxit que va significar l’anterior edició, on prop de 15.000 persones es van acostar a les instal·lacions de La Farga per gaudir de tot allò relacionat amb la motocicleta.Més de 60 expositors, representant a les 120 principals marques, ocuparan el recinte firal en el seu espai, els 8.500m2, a més de la Sala Polivalent i els exteriors del carrer Barcelona i Av. Isabel la Catòlica, per fer del Saló BCN Moto el punt de trobada de tots els amants del sector.

En total més 12.000m2 faran de L’Hospitalet la capital de la moto a l’Estat. Els afeccionats de les dues rodes podran gaudir a La Farga de les millors ofertes de motocicletes en totes les categories, a més d’una àmplia representació de la indústria auxiliar. Durant el saló hi haurà un extens programa d’activitats dirigides tant a professionals com a afeccionats.

Tornen també les activitats a l’aire lliure, com una prova d’scooters al carrer Barcelona (entre Vilumara i Girona), les activitats del Servei Català de Trànsit de formació i pràctica viària, al solar de l’Avinguda d’Isabel la Catòlica i la trobada del Gremi del Motor que realitzarà unes jornades per a professionals sota el títol “II Trobada del Sector de la Motocicleta”. A més enguany també s’ha previst un sèrie d’espais temàtics on destaca, entre d’altres l’Espai Dones Motards, en el qual es presenta per primer cop una mostra de productes dedicats al sector femení usuari de motos.