Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Reforç policial durant els mesos d’estiu, en portada

Diari Farga Reforç Policial

Reforç policial durant els mesos d’estiu, en portada

El reforç policial de cara als mesos d’estiu es el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de juny. Hi haurà un operatiu conjunt de Guàrdia Urbana i Policia Nacional fins el proper mes de setembre. La Policia Local reorganitza la seva cúpula directiva per a millorar la resposta en seguretat i civisme a la ciutat.

Amb banda del reforç policial a la ciutat, en aquesta edició també s’informa que L’Hospitalet presenta el programa L’Hospitalet 6.0 contra la bretxa digital dins els projectes per reactivar l’economia.

En l’apartat d’entrevistes, aquest mes es fa a la portaveu del grup municipal del Partit Popular, Sonia Esplugas.

Altres informacions del diari són que el Mobile torna a la Fira Granvia després de la crisi de la Covid; i que hi haurà més serveis de neteja viària a l’espai públic fins l’octubre.

En aquest diari també trobem l’homenatge a Jaume Valls amb motiu de la presentació del llibre sobre les seves memòries.

En l’apartat cultural destaca que “La silla eléctrica”, de Joan Martín, aconsegueix el premi de millor curt i direcció del Filmserè; i que el Summer Experience, programa cultural, arriba per als mesos d’estiu a tots els districtes de la ciutat.

Pel que fa als esports el CE L’Hospitalet es planteja ser societat anònima esportiva i incorpora Cristian García en substitució de Risueño.

El Diari de L’Hospitalet es un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.