Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

El projecte Torre Barrina, finalista en els World Smart Cities Awards

Torre Barrina Farga Smart

El projecte Torre Barrina, finalista en els World Smart Cities Awards

En la categoria de Ciutats Inclusives i d’Intercanvi

El projecte Torre Barrina. Experiències d’Innovació Social ha resultat finalista dels World Smart Cities Awards 2018 en la seva categoria de Ciutats Inclusives i d’Intercanvi (Inclusive & Sharing Cities).

El premi en aquesta categoria d’Inclusive & Sharing Cities ha estat per a la ciutat de la Haia (Països Baixos). Juntament amb aquesta població, L’Hospitalet competia amb Puebla (Mèxic), Nova York (EUA), Joinville (Brasil) i Moscou (Rússia).

El regidor d’Innovació Social, David Quirós, ha recollit el guardó com a finalista en un acte celebrat al recinte de la Fira a Granvia L’H, en el marc de la celebració de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC).

Torre Barrina. Experiències d’Innovació Social és el motor de la innovació a la ciutat, a més del centre municipal de creació multimèdia de L’Hospitalet. És un espai obert i inclusiu que promou i acompanya l’evolució de qualsevol projecte ciutadà que, mitjançant l’experimentació, la creativitat i la tecnologia, s’orienti a tenir més impacte social.

Sota la marca de L’H Smart & Social, l’Ajuntament de L’Hospitalet desenvolupa el seu model de ciutat intel·ligent, tot incorporant la innovació social, que implica que la ciutadania assumeixi el seu paper com a motor de la transformació social.

Els World Smart City Awards són un reconeixement a aquells projectes, idees i estratègies capdavanters que promouen a tot el món el desenvolupament urbà sostenible. En aquesta edició han participat un total de 473 propostes de 57 països en les set categories existents: City Award, Innovative Idea Award, Digital Transformation Award, Urban Environment Award, Mobility Award, Governance & Finances Award and Inclusive & Sharing Cities.