Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

El pacte local pels drets LGTBI, portada del Diari

LGTBI Diari

El pacte local pels drets LGTBI, portada del Diari

Edició número 348

El pacte local per garantir els drets del col·lectiu LGTBI és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet que ha sortit aquest dilluns.

El document inclou 100 mesures per sensibilitzar la població i preveure i atendre les situacions de discriminació i violència per orientació sexual. Ajuntament, Diputació, entitats i l’Observatori contra l’Homofòbia han elaborat el pla que es va presentar el 28 de juny, Dia de l’Orgull.

Altres temes del diari són que les obres de l’estació Ernest Lluch tallaran un tram de l’L5 del Metro durant el mes d’agost; que el curs vinent, el 91% de la demanda de P3 tindrà plaça en primera opció; i que està en marxa campanya de revisió de llicències de terrassa i vetlladors d’establiments.

En pàgines centrals el diari ens porta la informació sobre el Mercats de L’Hospitalet i com afronten el futur aquests importants equipaments que dinamitzen els barris.

El Diari també ens recorda que les zones d’aparcament regulat, blava i verda, seran gratuïtes de l’1 al 31 d’agost; i que Asun Romero, vocal del consell d’administració de La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, tanca la seva etapa com a màxim responsable del sindicat CCOO a L’Hospitalet.

Pel que fa a la cultura el Diari destaca que l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts tanca el curs premiada com una de les millors pràctiques públiques.

En esports trobem l’inici de la pretemporada del CE L’Hospitalet, previst per al dia 22, i que l’ISS L’Hospitalet Atletisme tindrà la propera temporada l’equip masculí i femení a la Divisió d’Honor.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà de comunicació editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, i té una tirada de 105.000 exemplars, arribant  a totes les llars de la ciutat.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.