Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

El nou mandat municipal 2019-23, en portada

Nou mandat Diari

El nou mandat municipal 2019-23, en portada

Edició número 347

L’inici del nou mandat a l’Ajuntament de L’Hospitalet és el principal tema de portada del darrer Diari de L’Hospitalet. Nou govern municipal per abordar els grans projectes, el manteniment del municipi i l’atenció a les persones. S’ha constituït en nou Ple amb cinc grups polítics i crides al diàleg.

En aquest diari trobarem una entrevista amb l’alcaldessa, Núria Marín, en la que destaca que en els propers 4 anys veurem L’Hospitalet sense vies ni autovies.

Les pàgines centrals, en aquest número del Diari de L’Hospitalet, destaquen l’arribada d’un nou Summer Experience, proposta per gaudir de l’estiu als barris.

Altres temes que destaca el diari són el balanç  per tancar curs dels programes municipals per a l’èxit educatiu; que L’Hospitalet se suma a la campanya d’acolliment temporal d’infants en famílies; i que el centre d’innovació social, Torre Barrina, amplia la seva oferta pedagògica.

En esports el diari destaca que el Centre d’Esports L’Hospitalet ja prepara una nova temporada a Tercera Divisió, després de caure prematurament en el play off d’ascens.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà de comunicació editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.