Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Els Mossos d’Esquadra reconeixen la tasca del Mitjans

Mossos Mitjans Farga

Els Mossos d’Esquadra reconeixen la tasca del Mitjans

Guardó per la difusió de la feina dels Mossos

Els Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet han rebut un reconeixement durant el Dia de les Esquadres celebrat recentment, i on s’ha posat en valor la tasca en pro de la seguretat i el civisme que es fa a la nostra ciutat des de diferents àmbits.

En aquest sentit, s’han lliurat 45 distincions a agents de diferents cossos de seguretat per la seva tasca diària i també a quatre entitats i institucions, entre elles els Mitjans de Comunicació Municipals, per la difusió de la feina que fan els Mossos d’Esquadra i la col·laboració com a nexe d’unió amb la ciutadania.

L’acte ha comptat amb la presència del delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar i el tinent d’alcaldia de Seguretat i Convivència i president de La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, José María García Mompel. També han assistit el cap de la Regió Metropolitana Sud, la comissària Cristina Manresa i el cap de la comissaria de L’Hospitalet, l’intendent Josep Lluís Grasa.

El guardó als Mitjans l’han recollit com a representants de tot el col·lectiu de periodistes i tècnics Rosa Salguero i Eva Marina Gutiérrez.