Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Mitjans de Comunicació

L’Hospitalet compta amb tres mitjans de comunicació públics que tenen com a objectiu informar a la ciutadania de l’actualitat de L’H i posar en valor tot allò que produeixen entitats, associacions i particulars. Són uns mitjans amb una clara vocació de servei, de proximitat i de qualitat. Els tres Mitjans de Comunicació de L’H són Televisió L’Hospitalet, Diari de L’Hospitalet i L’Hdigital.

El Diari L’Hospitalet és el mitjà degà. Mensualment es reparteixen a les bústies de la ciutat 105.000 exemplars.

Televisió L’Hospitalet ofereix una programació majoritàriament dedicada a la informació, la cultura i els serveis de la ciutat. Emet les 24 hores del dia. L’Informatiu s’estrena de dilluns a divendres, a les 19.30 hores.

Pel que fa a L’Hdigital, és el diari digital multimèdia d’informació de L’H. Es poden consultar notícies en text, vídeos i fotografies. És també el portal dels altres mitjans de comunicació de la ciutat. L’Hdigital ofereix a la carta tota la programació de TV L’H i del Diari L’H.

Les eleccions municipals 2019, en portada del Diari

Els resultats de les passades eleccions municipals amb el triomf de la candidatura encapçalada per l’alcaldessa, Núria Marín, és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet.

Els Mitjans surten al carrer per Festes de Primavera

Els Mitjans de comunicació de L’Hospitalet realitzaran, un any més, un desplegament especial per informar la ciutadania del desenvolupament de les Festes de Primavera.

L’Hdigital ja té nova app per a Iphone

L’Hdigital estrena aplicació per a telèfons mòbils Iphone. Ja es pot descarregar de forma gratuïta de l’App Store d’Apple.

www.lhdigital.cat

digital
Portada-Diari-LH-Juny19