Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Mitjans de Comunicació

L’Hospitalet compta amb tres mitjans de comunicació públics que tenen com a objectiu informar a la ciutadania de l’actualitat de L’H i posar en valor tot allò que produeixen entitats, associacions i particulars. Són uns mitjans amb una clara vocació de servei, de proximitat i de qualitat. Els tres Mitjans de Comunicació de L’H són Televisió L’Hospitalet, Diari de L’Hospitalet i L’Hdigital.

El Diari L’Hospitalet és el mitjà degà. Mensualment es reparteixen a les bústies de la ciutat 105.000 exemplars.

Televisió L’Hospitalet ofereix una programació majoritàriament dedicada a la informació, la cultura i els serveis de la ciutat. Emet les 24 hores del dia. L’Informatiu s’estrena de dilluns a divendres, a les 19.30 hores.

Pel que fa a L’Hdigital, és el diari digital multimèdia d’informació de L’H. Es poden consultar notícies en text, vídeos i fotografies. És també el portal dels altres mitjans de comunicació de la ciutat. L’Hdigital ofereix a la carta tota la programació de TV L’H i del Diari L’H.

El pacte local pels drets LGTBI, portada del Diari

El pacte local per garantir els drets del col·lectiu LGTBI és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet que ha sortit aquest dilluns.

El nou mandat municipal 2019-23, en portada

L’inici del nou mandat a l’Ajuntament de L’Hospitalet és el principal tema de portada del darrer Diari de L’Hospitalet. Nou govern municipal per abordar els grans projectes, el manteniment del municipi i l’atenció a les persones.

L’Hdigital ja té nova app per a Iphone

L’Hdigital estrena aplicació per a telèfons mòbils Iphone. Ja es pot descarregar de forma gratuïta de l’App Store d’Apple.

www.lhdigital.cat

digital
Portada-Diari-LH-Juliol19-2