Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Mitjans de Comunicació

L’Hospitalet compta amb tres mitjans de comunicació públics que tenen com a objectiu informar a la ciutadania de l’actualitat de L’H i posar en valor tot allò que produeixen entitats, associacions i particulars. Són uns mitjans amb una clara vocació de servei, de proximitat i de qualitat. Els tres Mitjans de Comunicació de L’H són Televisió L’Hospitalet, Diari de L’Hospitalet i L’Hdigital.

El Diari L’Hospitalet és el mitjà degà. Mensualment es reparteixen a les bústies de la ciutat 105.000 exemplars.

Televisió L’Hospitalet ofereix una programació majoritàriament dedicada a la informació, la cultura i els serveis de la ciutat. Emet les 24 hores del dia. L’Informatiu s’estrena de dilluns a divendres, a les 15 hores.

Pel que fa a L’Hdigital, és el diari digital multimèdia d’informació de L’H. Es poden consultar notícies en text, vídeos i fotografies. És també el portal dels altres mitjans de comunicació de la ciutat. L’Hdigital ofereix a la carta tota la programació de TV L’H i del Diari L’H.

Emissió en directe de TV L’Hospitalet

L’Edifici dels Mitjans de Comunicació duu el nom de Francesc Casbas i Roig

L’Edifici dels Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet, ubicat a la plaça de Francesc Macià i Llussà, al barri de Santa Eulàlia, duu a partir d’ara el nom de Francesc Casbas i Roig.

Pla local contra el canvi climàtic, en portada

El Pla local contra el canvi climàtic és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de novembre. El document estableix les actuacions a realitzar fins a 2030 per a revertir els efectes nocius per al clima.

Posar el focus en la salut mental, en portada al Diari

Posar el focus en la salut mental després de la pandèmia és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes d’octubre.

www.lhdigital.cat

digital
Portada-Diari-Novembre-21