Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Mitjans de Comunicació

L’Hospitalet compta amb tres mitjans de comunicació públics que tenen com a objectiu informar a la ciutadania de l’actualitat de L’H i posar en valor tot allò que produeixen entitats, associacions i particulars. Són uns mitjans amb una clara vocació de servei, de proximitat i de qualitat. Els tres Mitjans de Comunicació de L’H són Televisió L’Hospitalet, Diari de L’Hospitalet i L’Hdigital.

El Diari L’Hospitalet és el mitjà degà. Mensualment es reparteixen a les bústies de la ciutat 105.000 exemplars.

Televisió L’Hospitalet ofereix una programació majoritàriament dedicada a la informació, la cultura i els serveis de la ciutat. Emet les 24 hores del dia. L’Informatiu s’estrena de dilluns a divendres, a les 15 hores.

Pel que fa a L’Hdigital, és el diari digital multimèdia d’informació de L’H. Es poden consultar notícies en text, vídeos i fotografies. És també el portal dels altres mitjans de comunicació de la ciutat. L’Hdigital ofereix a la carta tota la programació de TV L’H i del Diari L’H.

Emissió en directe de TV L’Hospitalet

Toc de queda per a frenar la cinquena onada, portada del Diari de L’Hospitalet

Toc de queda per a frenar la cinquena onada és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de juliol.

Reforç policial durant els mesos d’estiu, en portada

El reforç policial de cara als mesos d’estiu es el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de juliol. Hi haurà un operatiu conjunt de Guàrdia Urbana i Policia Nacional fins el proper mes de setembre.

TV L’Hospitalet aposta per continguts més accessibles

Televisió de L’Hospitalet continua fent accessibles els seus continguts amb la interpretació i la traducció de l’Informatiu de cap de setmana en llengua de signes catalana.

www.lhdigital.cat

digital
Portada-Diari-LH-Juliol21