Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Mitjans de Comunicació

L’Hospitalet compta amb tres mitjans de comunicació públics que tenen com a objectiu informar a la ciutadania de l’actualitat de L’H i posar en valor tot allò que produeixen entitats, associacions i particulars. Són uns mitjans amb una clara vocació de servei, de proximitat i de qualitat. Els tres Mitjans de Comunicació de L’H són Televisió L’Hospitalet, Diari de L’Hospitalet i L’Hdigital.

El Diari L’Hospitalet és el mitjà degà. Mensualment es reparteixen a les bústies de la ciutat 105.000 exemplars.

Televisió L’Hospitalet ofereix una programació majoritàriament dedicada a la informació, la cultura i els serveis de la ciutat. Emet les 24 hores del dia. L’Informatiu s’estrena de dilluns a divendres, a les 19.30 hores.

Pel que fa a L’Hdigital, és el diari digital multimèdia d’informació de L’H. Es poden consultar notícies en text, vídeos i fotografies. És també el portal dels altres mitjans de comunicació de la ciutat. L’Hdigital ofereix a la carta tota la programació de TV L’H i del Diari L’H.

Tornen els programes temàtics de Televisió L’H

Tornen els programes temàtics de Televisió L’Hospitalet. A partir d’aquest dimarts, 2 de juny, esports, entitats, educació, cultura i personatges seran els protagonistes de la franja horària de les 20 hores.

L’Hospitalet avança cap a la normalitat

La tornada a la normalitat progressiva és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet que ha sortit aquest dilluns.

L’Hdigital ja té nova app per a Iphone

L’Hdigital estrena aplicació per a telèfons mòbils Iphone. Ja es pot descarregar de forma gratuïta de l’App Store d’Apple.

www.lhdigital.cat

digital
Diari Hospitalet Farga