Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Mitjans de Comunicació

L’Hospitalet compta amb el Servei de Mitjans de Comunicació Municipals que tenen com a objectiu informar a la ciutadania de l’actualitat de L’Hospitalet i posar en valor tot allò que produeixen entitats, associacions i particulars. Són uns mitjans amb una clara vocació de servei, de proximitat i de qualitat. Els tres Mitjans de Comunicació de L’H són Televisió de L’Hospitalet, Diari de L’Hospitalet i L’Hdigital.

El Diari de L’Hospitalet és el mitjà degà. Mensualment es reparteixen a les bústies de la ciutat 105.000 exemplars.

Televisió de L’Hospitalet ofereix una programació majoritàriament dedicada a la informació, la cultura i els serveis de la ciutat. Emet les 24 hores del dia. L’Informatiu s’estrena de dilluns a divendres, a les 15 hores.

Pel que fa a L’Hdigital, és el diari digital multimèdia d’informació de L’Hospitalet. Es poden consultar notícies en text, vídeos i fotografies. És també el portal dels altres mitjans de comunicació de la ciutat. L’Hdigital ofereix a la carta tota la programació de TV L’H i del Diari L’H.

Emissió en directe de TV L’Hospitalet

Pla d’ajudes per a l’estalvi energètic, en portada

El Pla d’ajudes per a l’estalvi energètic als edificis és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de novembre.

Mes d’octubre de salut i benestar mental

La ciutat dedica el mes d’octubre a la salut i el benestar mental. És el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet.

En marxa la programació 2022-23 de Televisió de L’H

Televisió de L’Hospitalet torna a la programació habitual i enguany incrementa les coproduccions amb la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

www.lhdigital.cat

digital
Portada-Diari-Novembre-22