Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

L’inici del curs escolar en portada del Diari

Curs Escolar

L’inici del curs escolar en portada del Diari

Edició número 381

Nou curs escolar, més reptes i reformes encara pendents és el titular de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de setembre.

L’Escola Ernest Lluch estrena, per fi, edifici i es crea el nou Institut Escola Maria Miret. La ràtio a P3 en aquest curs escolar s’ha hagut d’augmentar i manquen inversions reclamades a la Generalitat.

En pàgines centrals trobem una amplia informació sobre la seu central del SEM es traslladarà al sector Biopol.

Com podem reduir l’escalfament i les emissions de CO2? Es pregunta en aquesta edició el Diari de L’Hospitalet. El Pla d’acció de l’agenda urbana de L’Hospitalet detallarà les actuacions en marxa i les previstes.

Altres informacions del Diari son que la Fàbrica Albert Germans podria ser un centre de formació de Renfe. La companyia rehabilitarà l’edifici i obriria els seus jardins a Sant Josep; i que El pla especial de seguretat estival a Pubilla i la Florida redueix les incidències.

Tardor a La Farga Centre d’Activitats

Pel que fa a l’agenda de La Farga Centre d’Activitats trobem l’arribada, un any més, del saló Barcelona Beer Festival, que se celebrarà al recinte firal del 14 al 16 d’octubre.

En la secció “Et Recomanem” també s’assenyala l’arribada a La Farga, per primera vegada, de l’AMFest, festival de músiques “incòmodes, sorolloses i experimentals”, amb la presència de 28 artistes i bandes. Aquesta mateixa secció també ens recomana el Taller de pòdcast que es duu a terme a Torre Barrina.

En comunicació, el Diari ens descobreix la nova programació de la Televisió de L’Hospitalet, amb l’Informatiu a les 15 h i els programes temàtics, com és habitual, a les 20 h. Televisió de L’Hospitalet incrementa les coproduccions amb la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

La mateixa televisió municipal també impulsa un càsting local del talent show ‘Objectiu Paki’ de Televisió de Cardedeu.

També trobem que els Mitjans de Comunicació, l’Espai Llamps i Centelles i les Biblioteques de L’Hospitalet han posat en marxa una iniciativa per fomentar la lectura entre les famílies.

En l’apartat cultural destaca que el Fòrum de les Cultures dona a conèixer la diversitat del municipi; i que Plàudite Teatre se suma a la càtedra Unesco contra la violència envers les dones.

En esports, el CE L’Hospitalet obre la nova temporada amb plantilla renovada i nou tècnic per assolir l’ascens. També es destaca el partit amistós de bàsquet entre el Joventut i el Girona que ha servit per retre homenatge pòstum a Marcel·lí Maneja.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí pots llegir la versió digital del Diari de L’Hospitalet.