Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

L’Hospitalet reclama dels drets de les dones, en portada

Farga Diari Dones

L’Hospitalet reclama dels drets de les dones, en portada

L’Hospitalet reclama els drets de les dones és el titular de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de març. S’han celebrat actes reivindicatius, festius i de sensibilització per commemorar el Dia de la Dona. L’Ajuntament rep el distintiu SG CITY 50-50 per la igualtat de gènere en la gestió.

Altres temes del Diari son l’empenta per digitalitzar la ciutat en el retorn del Mobile; l’obertura de la preinscripció per al curs 2022-23; que la Generalitat farà el CAP de Sant Josep i el nou CUAP al solar municipal de l’Avinguda Tarradellas; i l’allau solidari que s’ha produït vers el poble d’Ucraïna a causa de la guerra.

El diari també recull el drama de Rosario Bravo que segueix reclamant les seves pertinences sostretes quan la van desnonar erròniament.

En l’apartat de l’entrevista, aquest diari ho fa amb el portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament i vicepresident de La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, Antoni García.

El Diari destaca en pàgines interiors l’Assemblea General d’Òmnium celebrada a La Farga Centre d’Activitats, i on van escollir la seva nova junta directiva, com també l’arribada al recinte hospitalenc d’una altra edició del Japan Weekend.

Pel que fa a la cultura, el Cirque du Soleil tria L’Hospitalet per a l’estrena europea de ‘Luzia’.

En esports, el Club Gimnàstica Artística de L’Hospitalet inicia la nova temporada amb l’objectiu de tornar a Primera Divisió.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.