L’Hospitalet consolida el Districte Cultural, portada del Diari

Aquest dilluns ha sortit un nou Diari de L’Hospitalet, en seva edició 305. En portada podem veure com a destacat la consolidació de L’Hospitalet com a Districte Cultural. Aquest és el principal tema d’aquest número, com també la reclamació de l’alcaldessa, Núria Marín, de poder invertir el 100% de la taxa turística en serveis públics.

Altres temes del Diari de L’Hospitalet que trobarem aquest mes d’octubre són la solidaritat que ha mostrat la ciutat per atendre la petició d’ajuda de la Creu Roja, que el mercats municipals ofereixen nits de tapes per tastar productes de qualitat a bon preu i l’aprovació per part del Ple municipal per fer una pla de millora de la neteja viària i combatre les accions incíviques.

En pàgines culturals destaca que L’Hospitalet commemora, amb diverses activitats, els 51 anys d’”Els altres catalans” de Paco Candel, mentre que en esports és notícia que el Club de Beisbol i Softbol Hèrcules L’Hospitalet rebrà la insígnia d’or de la Federació Espanyola amb motiu del seu 75è aniversari.

El Diari de L’Hospitalet, mitjà de comunicació que gestiona La Farga Gestió d’Equipaments Municipals SA, arriba a totes es llars de la ciutat, amb 105.000 exemplars cada mes.

A través d’aquest enllaç també podeu consultar el Diari en la seva versió digital.

Desplaça cap amunt