Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

L’Hospital General torna a obrir quiròfans

Hospital General Farga

L’Hospital General torna a obrir quiròfans

Edició 379

“L’Hospital General de L’Hospitalet torna a obrir els quiròfans” és el prinicipal tema de portada del Diari de L’Hospitalet. A partir de setembre serà de nou centre de referència per a pacients de la zona nord. Salut atén la reivindicació de la ciutat per evitar trasllats a l’Hospital Moisès Broggi.

Altres temes del Diari son la reforma de la Plaça Espanyola; el dispositiu de seguretat per a l’estiu a La Florida i Pubilla Cases; que L’Hospitalet tindrà una carta de drets per a la gent gran; i que s’ha fet un pas endavant per fer el CAP de Sant Josep i un nou CUAP a l’Av. Josep Tarradellas.

El Diari recull que ERC L’Hospitalet proposa Jaume Graells com alcaldable, després que el regidor abandonés el PSC. En aquesta edició també trobem l’entrevista a la portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Sonia Esplugas.

En aquesta edició del Diari també es fa ressò de les Festes Majors als barris de Granvia Sud, el Centre, Sanfeliu, Gornal i la Florida.

En cultura, trobem que torna el programa cultural Summer preparant activitats a tots els districtes.

En bàsquet, el CB L’Hospitalet aconsegueix l’ascens a LEB Plata i busca finançament per poder competir.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.