L’Hdigital i “Pren-ne nota” et porten al teatre

Aquesta setmana el concurs de L’Hdigital i “Pren-ne nota“, el programa cultural de TV L’Hospitalet, ofereix entrades de teatre. En concret, sortegem tres entrades dobles per a l’obra ‘Idiota‘ que es representarà el diumenge, 25 d’octubre, a les 19 hores, al Teatre Joventut.

L’obra està protagonitzada per Ramon Madaula i Anna Sahun. Es tracta de la història d’un home que es presenta a unes molt ben remunerades proves psicològiques. Formen part d’un misteriós experiment que una important fundació està desenvolupant. El que l’home creu que serà una manera fàcil i senzilla d’aconseguir els diners que necessita per resoldre els seus problemes econòmics es convertirà en una autèntica trampa, tant física com psicològica. Una atractiva psicòloga el posarà a prova duent-lo a reaccions totalment insospitades per ell. Només concentrant-se serà capaç de sortir-se’n. Si no ho aconsegueix, el final serà fatal.

Per participar en el concurs només cal omplir el formulari d’aquest enllaç. Els participants rebran un número per al sorteig. Els guanyadors rebran un correu electrònic notificant el premi.

Desplaça cap amunt