Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

La situació de l’Acadèmia Cultura, en portada del Diari

Acadèmia Cultura Farga

La situació de l’Acadèmia Cultura, en portada del Diari

Edició 375
La Generalitat abandona l’alumnat i els Mestres de l’Acadèmia Cultura és el titular de portada del Diari de L’Hospitalet de febrer.

El Govern desestima integrar el centre concertat a la Xarxa pública com s’havia compromès. La comunitat educativa, l’Ajuntament, grups polítics i el sindicat CCOO es mobilitzen contra el tancament. Negociacions obertes per evitar el comiat de professorat i el trasllat dels alumnes de la primària i de l’ESO.

L’arribada del Carnaval és també un altre dels temes destacats d’aquesta edició del Diari de L’Hospitalet, amb tot el programa d’activitats previst.

En pàgines interiors aquest mes trobem l’entrevista al portaveu municipal del PSC, i president de La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, S.A., Francesc J. Belver.

Altres informacions d’aquesta edició son que baixen els delictes a la ciutat però augmenten les infraccions per actes incívics; que està en marxa el projecte per reformar el pont d’en Jordà, estructura que uneix la Torrassa i Santa Eulàlia; i que L’Hospitalet crea la primera Xarxa de Conciliadors i Conciliadores Comunitaris amb mediadors voluntaris.

L’arribada del Mobile World Congress, amb la posada en marxa del programa de digitalització ciutadana L’H 6.0, també destaca a la portada del Diari de L’Hospitalet.

Concerts de Festes de Primavera

Pel que fa a l’actualitat de La Farga Centre d’Activitats, trobem el balanç de la celebració de les Jornades Commemoratives Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, que han tingut com escenari principal el recinte firal, i que ja estan a la venda les entrades del propers concerts de Festes de Primavera, que també se celebraran també a La Farga, amb la presència de Tanxugueiras (22 abril) i Juanito Makandé (23 abril).

En l’apartat cultural, el diari recull que la Dansa metropolitana i el Let’s Festival protagonitzen l’agenda de març.

En esports, les lligues territorials de futbol i bàsquet superen la primera volta amb sort diversa per als equips de la ciutat.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, S.A. i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu consultar la versió digital del Diari de L’Hospitalet.