Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

La pandèmia transforma la mobilitat ciutadana

Mobilitat Diari Farga Movilidad

La pandèmia transforma la mobilitat ciutadana

Edició 364

La nova mobilitat ciutadana a causa de la pandèmia és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de febrer.

Els desplaçaments entre setembre i desembre de 2020 han baixat un 45%. Ha caigut l’ús del transport col·lectiu i augmenta el de bicis i patinets elèctrics. Encara en mobilitat destaca que surt a concurs el servei de bicicletes compartides 60% elèctriques.

En pàgines centrals trobem el reportatge de “Com desxifrar la factura de  la llum: què tenim contractat i què paguem”.

En l’espai de l’entrevista, en aquesta edició trobem la del portaveu del PSC a l’Ajuntament, i president de La Farga, GEM, S.A., Francesc Josep Belver.

Altres informacions del Diari són que el Ple municipal inicia els tràmits per a reformar l’illa de la Vanguard; que surt la nova app de telèfons mòbils per a incidències de neteja i de l’espai públic; que el baròmetre municipal 2020 destaca la preocupació del veïnat pels efectes de la Covid; i que cinc escoles de la ciutat treballen per reduir la despesa d’energia i aigua als centres.

Pel que fa a l’actualitat de La Farga Centre d’Activitats, el diari destaca la celebració de la primera fira virtual, amb col·laboració del recinte firal: Fira Internacional Virtual de Tecnologia per al Procés Industrial, prèvia del saló presencial Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos, ajornat al febrer de 2022.

Cultura i esports

En l’apartat cultural la Quinzena de la Dansa omplirà d’espectacles equipaments i places durant el mes de març.

Pel que fa als esports el Club Bàsquet L’Hospitalet renova la meitat del primer equip a mitja temporada de la lliga de LEB Plata.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, i té una tirada de 105.000 exemplars, que arriben a totes les llars de la ciutat.

Aquí podeu llegir la versió digital del Diari de L’Hospitalet.