Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

La llei contra la pobresa, portada del Diari de L’Hospitalet

La llei contra la pobresa, portada del Diari de L’Hospitalet

La unitat davant la suspensió de la llei contra la pobresa és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet, corresponent al mes de maig.

Destaca el Diari el rebuig que ha provocat el recurs del Govern central, davant el Tribunal Constitucional, de la norma que obliga als bancs a cedir els pisos buits. Generalitat, municipis i afectats acorden una nova ordre que cobreixi la llei suspesa. Des de L’Hospitalet es defensa la legislació i es reformarà els habitatges bancaris per a lloguer social.

El lema ‘Ara RodaLHies’ també el podem veure a la primera plana del Diari. La plataforma ‘L’Hospitalet sense vies’ convoca una concentració amb tots els grups polítics per reclamar la millora de Rodalies, el soterrament de les vies i fer accessible l’estació de Bellvitge-Gornal.

En aquesta edició número 312 del Diari, hi ha un destacat també per al congrés d’ASSAT+50 que reivindica el dret de treballar de les persones més grans de 45 anys. També en l’apartat laboral podem llegir l’entrevista que fa Marga Solé al nou president executiu de la UGT de Catalunya, l’hospitalenc Matías Carnero.

La gran fotografia de portada, i l’especial de pàgines centrals és per al Teatre Joventut, que celebra les seves noces d’argent amb 1.500 espectacles sobre el seu escenari i 800.000 espectadors en els darrers 25 anys. En temes culturals també hi trobem l’inici de les festes majors dels barris de la ciutat amb les de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra i Collblanc-la Torrassa i la celebració de la Setmana de Cant Coral que convoca fins a sis formacions polifòniques a l’Auditori Barradas.

La pàgina 10 del Diari ens informa que la ciutat rep el Premi Ciutats Educadores, on Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet, ha col·laborat en aquest projecte organitzant tallers d’habilitats comunicatives per enriquir el discurs dels alumnes, i també de llenguatge audiovisual per completar la seva formació, i que La Farga Centre d’Activitats ja està a punt per acollir el Saló Innova, referent europeu de coneixement, que fins ara s’ha celebrat únicament a Brusel·les, i que arriba a L’Hospitalet aquest dijous 12 de maig.

Pel que fa als esports en portada llegim que el Club Bàsquet L’Hospitalet i l’AEC Collblanc jugaran la fase d’ascens a LEB Plata i que el Centre d’Esports L’Hospitalet convoca novament eleccions davant la dimissió d’Antonio Castellano poc després d’haver estat escollit.

El Diari de L’Hospitalet té una tirada de 105.000 exemplars cada mes, arribant a totes les llars de la ciutat.

Aquí podeu llegir la versió digital del Diari de L’Hospitalet.