Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

La línia 9 de metro, portada del Diari de L’Hospitalet

La línia 9 de metro, portada del Diari de L’Hospitalet

L’arribada de la línia 9 del metro és el principal tema de portada de l’edició 309 del Diari de L’Hospitalet, corresponent al mes de febrer.

La fotografia de portada correspon a un comboi aturat a l’estació Fira, una de les cinc que té L’Hospitalet. Els 20 quilòmetres de vies passen per la ciutat des de Collblanc i fins les instal·lacions de Fira de Barcelona. Aquest nou tram de metro millora la connexió nord-sud de la ciutat i ens apropa a més a l’aeroport.

Un altre dels temes destacats de portada, amb fotografia il·lustrativa, és l’arribada un any més del Mobile World Congress, que permet a L’Hospitalet exhibir la seva cultura artística i gastronòmica.

En aquesta edició també trobem que el proper curs escolar mantindrà els grups de P3 i l’escola Pere Lliscart en tindrà un més i que els usuaris del CAP de La Florida cerquen solucions als problemes del servei de pediatria.

En l’àmbit cultural, destaca l’arribada del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet que tindrà un cop més La Farga Centre d’Activitats com escenari principal el cap de setmana del 27 i 28 de febrer, que els aturats d’ASSAT50 porten la falta de feina a l’escenari, amb Plàudite Teatre, Corbacho i Cruz, i que el Let’s Festival proposa 30 actuacions del 26 de febrer al 19 de març.

Pel que fa als esports trobem que tan el CB L’Hospitalet com l’AEC Collblanc-La Torrassa jugaran la segona fase de la lliga EBA, amb opcions de pujar a LEB Plata.

El Diari de L’Hospitalet, mitjà de comunicació que gestiona La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, arriba a totes les llars de la ciutat amb un tiratge de 105.000 exemplars.

A través d’aquest enllaç podeu consultar la versió digital del Diari.