Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

‘Fem Tàndem L’H’, una realitat

‘Fem Tàndem L’H’, una realitat

En aquest projecte educatiu hi col·laboren Torre Barrina i els Mitjans de Comunicació

El programa pedagògic ‘Fem Tàndem L’H’ ha tingut la seva posada en escena aquesta setmana, al Teatre Joventut, on unes 900 persones, entre alumnes, professorat i tècnics han participat en la primera festa d’aquest projecte.

Les regidories d’Educació i Cultura col·laboren en aquest programa pedagògic que promou aliances entre les escoles i equipaments i institucions culturals i científiques de la ciutat amb l’objectiu de treballar plegats en el camp de les arts, la cultura i les ciències.

Al Teatre Joventut s’han presentat els tàndems que estan en marxa aquest curs. Els protagonistes, els estudiants, han pujat a l’escenari per mostrar amb teatre, música i vídeo alguns elements de la feina feta al llarg del curs.

També s’ha projectat un vídeo elaborat per Torre Barrina i els Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet amb un resum de tots els programes que han format part del ‘Fem Tàndem L’H’ d’aquest curs.

Més informació: Festa de final de curs dels projectes pedagògics Tàndem L’H

Aquesta gala de final de curs dels projectes Tàndem 2017 serà el tema protagonista del primer programa Aula LH un nou espai temàtic de TV L’Hospitalet i LHdigital.cat que s’estrenarà tots els dimecres a les 20h, des del 17 de maig i fins el 5 de juliol.