Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

En marxa la programació 2022-23 de Televisió de L’H

Televisió

En marxa la programació 2022-23 de Televisió de L’H

Televisió de L’Hospitalet torna a la programació habitual i enguany incrementa les coproduccions amb la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

L’Informatiu, amb l’actualitat de la ciutat, s’emet de dilluns a divendres a les 15h, amb reemissions a les 18.30, a les 21 i a les 23h. Dissabte i diumenge, el resum informatiu de la setmana s’ofereix amb traducció a llengua de signes catalana.

Els variats programes temàtics s’emeten a les 20h, amb reemissions a les 22h. Els dilluns, L’H en joc, la cita amb l’esport local amb entrevistes, resum de les competicions i una nova col·laboració del Centre per a la Normalització Lingüística sobre lèxic esportiu.

Els dimarts és el torn de Veïns, dedicat a les entitats i amb la secció d’història de L’H i la rapsoda Montserrat Monrós.

Els dimecres el món educatiu protagonitza Aula L’H. Entrevistes, notícies, reportatges i seccions com Dones de Ciència (amb l’Institut de Bellvitge i l’IDIBELL) i L’H Escoles Sostenibles. A la fi d’any obrirà una nova secció amb l’Escola Oficial d’Idiomes.

Pel que fa a la cultura, els dijous Taquilla Inversa ens informa sobre música, arts escèniques i plàstiques, i estrena secció amb el tiktoker Walter Capdevila.

Més contingut a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya

La franja de tarda a partir de les 15.30h es dedica a programes en directe d’àmbit metropolità i català oferts per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i en els quals hi participa Televisió de L’H. Comença amb el programa d’esports La porteria.

A les 16.30h, el magazín Fet a mida i, a les 19h, notícies d’àmbit metropolità al Via 15. I mitja hora més tard, informació d’àmbit local de Catalunya a 180 graus. Tots els programes es poden seguir en directe o veure a la carta al portal L’Hdigital.

Televisió de L’Hospitalet és un mitjà que gestiona La Farga Gestió d’Equipaments Municipals dins el Servei Municipal de Mitjans de Comunicació.