Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Les eleccions municipals 2019, en portada del Diari

Diari L'Hospitalet Eleccions

Les eleccions municipals 2019, en portada del Diari

Número 346

Els resultats de les passades eleccions municipals amb el triomf de la candidatura encapçalada per l’alcaldessa, Núria Marín, és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet.

El PSC ha obtingut 14 del 27 regidors, mentre que ERC es converteix en la segona força amb 5 regidors.  Ciutadans i L’H En Comú Podem es manté mentre que el PP baixa a 1 representant.

Altres informacions del Diari són que L’Hospitalet ha demanat més oferta d’FP i fomentar els estudis postobligatoris entre els joves.

La instal·lació dels ascensors de l’estació de Bellvitge-Gornal també ho recull el diari, com també el Projecte Dona que arriba de la mà de les Dones de Sant Josep, i l’estudi per convertir l’edifici Molí en un espai públic dedicat a la creació artística.

Pel que fa a la cultura, arriba la temporada de les companyies de teatre aficionat de la ciutat.

Pel que fa a l’informació de La Farga Centre d’Activitats trobem un destacat sobre el recent Saló del Cinema i les Sèries.

I en esports el Diari destaca que el Club Bàsquet L’Hospitalet salva la categoria i comença a preparar la propera lliga LEB Plata.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà de comunicació editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, i té una tirada de 105.000 exemplars mensuals.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.