El primer Saló del Cinema i les Sèries es farà a La Farga de L’Hospitalet

La Farga de L’Hospitalet i CinemaWorld han arribat a un acord per organitzar el Saló del Cinema i les Sèries, a La Farga Centre d’Activitats del 29 al 31 de gener de 2016.

Aquest certamen, innovador en el sector de fires i salons, és una nova aposta del Centre d’Activitats per també ser partícip en l’organització d’esdeveniments multitudinaris com el que ens portarà a principis d’any CinemaWorld.

El Saló del Cinema i les Sèries serà el punt de trobada de més d’un centenar d’expositors relacionats amb la indústria del cinema i les sèries per tal de donar a conèixer productes i serveis.

Durant tres dies La Farga de L’Hospitalet, a banda de la pròpia mostra dels expositors, serà escenari de nombroses activitats, com exposicions de fotografies, revistes, pòsters, màsterclass d’experts en cinema, on l’organització vol que els visitants siguin també protagonistes amb la seva opinió a través de les xarxes socials.

Els més de 8.500m2 del Centre d’Activitats s’ompliran durant un cap de setmana de cinèfils i aficionats per gaudir de tot allò que envolta aquest art.

El Saló del Cinema i les Sèries també es convertirà en un punt de lluita contra la pirateria de forma creativa i no sancionadora, un espai per conèixer noves tecnologies aplicades en aquest sector i sobretot un fòrum per mostrar l’evolució del cinema i el futur que ens espera.

Desplaça cap amunt