Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

El projecte biomèdic de L’H, en portada del Diari

Biomèdic Diari Farga

El projecte biomèdic de L’H, en portada del Diari

La Generalitat se suma al projecte biomèdic de L’H, és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet. El Govern assumeix el BioClúster ideat pel municipi com “projecte de país” i motor econòmic. Innovació i salut al voltant dels hospitals de Bellvitge, Duran i Reynals, l’ICO, l’IDIBELL i la UB.

El renaixement dels Blocs Florida i les Planes ho trobem a les pàgines centrals del Diari, amb un ampli resum del que és el Pla Integral Les Planes – Blocs Florida.

Altres informacions del Diari són que l’atur baixa del 10% de la població activa; que la inseguretat i crisi econòmica són els problemes que percep la ciutadania segons el baròmetre municipal 2022; i els nous web i oficina d’assessorament i formació per a entitats del municipi.

S’ha obert el CAID Jove contra el masclisme és un altra informació que trobem aquest mes, com també la renovació de Merche García com a síndica de L’Hospitalet per cinc any més.

En aquesta edició del Diari hi ha tres entrevistes a portaveus municipals: Sonia Esplugas (Partit Popular), Ana González (L’H en Comú Podem) i Miguel García (Ciutadans).

En l’apartat cultural es destaca la nova cartellera teatral i musical amb ‘El Brujo’ i companyies com T de Teatre i Els Joglars.

La secció ‘Et recomanem’ recull el concert solidari amb el Kurdistan que acull La Farga Centre d’Activitats aquest dissabte 28 de gener.

Pel que fa als esports el CE L’Hospitalet manté les opcions després d’una primera volta amb alts i baixes.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals i té una tirada de 105.00 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.