Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

El nou Institut Escola Maria Miret, en portada del Diari

Farga Institut

El nou Institut Escola Maria Miret, en portada del Diari

L’arribada del nou Institut Escola públic Maria Miret a Collblanc-la Torrassa és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de maig. El centre acollirà professorat i alumnes de la concertada Acadèmia Cultura. Primària i secundària s’ubicaran al carrer de Mas, i infantil, en un solar municipal al carrer Goya.

Altres informacions del diari son que Cristian Alcázar deixa l’Ajuntament i la direcció del PSC local, i que serà substituït per José Antonio Alcaide en el proper ple municipal; i que la Guàrdia Urbana posa en marxa una nova unitat especialitzada en la lluita contra els botellons i el soroll.

En l’espai de l’entrevista, aquest mes es fa a la portaveu del grup municipal de L’Hospitalet en Comú Podem, Ana González.

El diari també recull que arriben les festes majors a Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Collblanc-la Torrassa i Pubilla Cases; i que cinquanta objectes històrics de la ciutat s’exposen pel 50è aniversari del Museu de L’Hospitalet.

En pàgines centrals del Diari de L’Hospitalet trobem una àmplia informació sobre la nova mobilitat a la ciutat, amb més espai per a bicicletes i vianants.

En esports, la mala temporada del CE L’Hospitalet, que seguirà a 3a RFEF, és el tema destacat.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.