Serveis a la Mobilitat Vehicles

Dos vehicles nous per als Serveis a la Mobilitat

Es modernitza la flota de vehicles

L’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant l’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme, ha presentat a La Farga de L’Hospitalet dos vehicles nous per al Servei municipal de retirada de vehicles.

Les noves adquisicions que renoven i modernitzen la flota són dos vehicles-grua Isuzu M-50 de 5.500 kg PMA i presenten com a principal novetat que el conjunt de la lluminària és amb sistema LED, una motorització dels elements externs i el color de retolació que passa a ser el blau corporatiu que també utilitza la Guàrdia Urbana.

La Farga Gestió d’Equipaments Municipals SA té l’encomana de gestió dels Serveis a la Mobilitat de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Dins d’aquesta àrea hi ha la gestió del Servei de retirada de vehicles, que disposa d’una flota total de set unitats, i el Dipòsit municipal de vehicles situat al Parc de la Serp.

A l’acte de lliurament dels dos vehicles han estat presents el tinent d’alcaldia de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme i president de La Farga GEM, SA, José María García Mompel, el cap de la Guàrdia Urbana, Francisco De la Torre, els responsables de la gestió dels Serveis a la Mobilitat, Manel Gaspar i del Dipòsit Municipal, Mariano Matamoros i el gerent de La Farga, Manuel Pérez.

Vehicles nous per a Serveis a la Mobilitat

Desplaça cap amunt