Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Connecta L’H, nova app municipal, en portada

Connecta Diari

Connecta L’H, nova app municipal, en portada

Connecta L’H, nova app municipal per a mòbils, és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes desembre.

L’aplicació de l’Ajuntament permet fer tràmits fins ara només presencials. Disposa d’alertes temàtiques i un canal directe per enviar queixes i suggeriments. L’OAC obre nous espais digitals.

Altres informacions del Diari són els projectes tecnològics per millorar la qualitat de vida de la gent gran; que la Guàrdia Urbana intensifica els controls de les terrasses i imposa 500 sancions; que torna a reactivar-se l’illa de vianants de Santa Eulàlia amb restriccions de trànsit; i trobem l’homenatge que ha rebut el comerç local en la Nit del Comerç.

Arriba el Nadal a la ciutat i com sempre el Diari ens ofereix un ampli especial de 8 pàgines per saber quines són totes les activitats previstes per aquestes dates.

En cultura, el diari ens informa que el Festival ES_CULTURA omple d’art urbà la plaça de la Cultura de Bellvitge.

Pel que fa als esports el Torneig de Bàsquet Júnior “Ciutat de L’Hospitalet” té un destacat, com també el Club Natació L’Hospitalet que ha complet 50 anys de vida, juntament amb les Piscines Municipals.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.