Diari Maig Andy Warhol

Andy Warhol reviu a Can Trinxet, portada del Diari

Edició número 323

La mostra sobre Andy Warhol a Can Trinxet és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de maig.

L’obra, oberta fins el 18 de juny, recull la relació de l’artista amb la música i recrea l’estudi The Factory. L’acció coincideix amb la Trobada Internacional de Districtes Culturals que tingut lloc a la ciutat.

Un altre dels temes destacats del Diari és que l’antic edifici de Correus acull l’escola restaurant El Repartidor. Impulsada per la Fundació El Llindar ofereix als joves que no han superat l’ESO poder seguir estudiant o treballar.

El Diari també es fa ressò de la reunió amb Foment per impulsar el soterrament de les vies del tren; que el Ple aprova la taxa municipal per gravar la inspecció de pisos buits de grans propietaris; i que a la ciutat s’obrirà un centre de medicina xinesa, referent europeu, que estarà situat a la Granvia.

En pàgines interiors trobem un destacat amb fotografia del moment que els Mitjans de Comunicació Municipals, gestionats per La Farga, reben un guardó en el Dia de les Esquadres per la seva col·laboració amb la Comissaria dels Mossos de L’Hospitalet.

En referència a La Farga Centre d’Activitats el Diari destaca que el recinte hospitalenc ha rebut 150.000 visitants entre gener i març, i l’apartat ‘Et recomanem’ ens recorda que el proper diumenge se celebrarà a La Farga la 1a Jornada Solidària Stars Wars Catalunya.

Pel que fa a la cultura i entitats, Itaca celebra 40 anys amb una festa oberta a la Pl. Espanyola; que comencen les festes majors dels barris; i que arriben, un any més, la Setmana de Cant Coral i “L’Hospitalet fa teatre”.

Pel que fa als esports el Club Bàsquet L’Hospitalet, amb descens de categoria, i l’AEC Collblanc, amb permanència a la Lliga EBA, tanquen la temporada.

El Diari de L’Hospitalet té una tirada de 105.000 exemplars mensuals arribant a totes les llars de la ciutat.

Aquí podeu visitar la versió digital del Diari de L’Hospitalet.

Desplaça cap amunt