Contacta 93 261 52 00 | lafarga@lafarga.com

Notícies

Televisió L’Hospitalet reprén activitat

Televisió L’Hospitalet recupera la graella de programació, destacant un informatiu diari, amb les notícies d’actualitat més importants de la jornada. L’estrena de l’espai serà a les 15 hores i l’Informatiu es reemetrà en diferents franges horàries.

Tancament de dependències

En aplicació de les mesures derivades del Decret d’Alarma pel COVID-19, les dependències del carrer Barcelona i de l’edifici dels Mitjans de Comunicació restaran tancades al públic fins a nou avís.

Treballant per tornar amb més força

Els tres salons suspesos per les afectacions de la situació sanitària produïda pel COVID-19, Barcelona Beer Festival, RetroMotor i Expoterraria, ja estan treballant amb La Farga Centre d’Activitats, per tancar noves dates per poder celebrar aquests esdeveniments.

RetroMotor

RetroMotor, també ajornat

L’organització de Retromotor Barcelona, ​​ha decidit, i després de les indicacions de Govern de la Generalitat que inclou la cancel·lació de tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones, l’ajornament d’aquest saló.

Beer Festival

Cancel·lat el Barcelona Beer Festival

Un cop anunciades, per part del Govern de la Generalitat, les noves mesures de fase de contenció respecte el Coronavirus, us anunciem que el Barcelona Beer Festival no es podrà celebrar aquest cap de setmana.