Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Actes del Dia contra la violència masclista, al Diari

Diari Farga Violència

Actes del Dia contra la violència masclista, al Diari

Edició número 351

Les commemoracions del 25 de Novembre, Dia contra la violència masclista, és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de novembre.

Les entitats d’Espai de Ciutadania dediquen la Setmana de la Solidaritat a la lluita contra la violència masclista, amb un ampli programa d’actes reivindicatius i de conscienciació, entre el 25 de novembre i l’1 de desembre.

Una altra reivindicació d’aquests dies, i que figura en portada del Diari, és el Dia Internacional dels Drets de la Infància.

Pels que fa a altres informacions trobem que hi haurà renovació de l’enllumenat públic en una cinquantena de carrers; que en mes i mig s’ha obert 47 expedients a bars per incomplir la normativa; i que la Fundació Alba Pérez rebrà part de la patent de la molècula contra el càncer de l’IDIBELL.

En l’apartat cultural, el Diari destaca que Daniel Monthiel rep el Premi L’H Confidencial de novel·la negra per “Nuestra Señora de la Esperanza”.

L’agenda de La Farga Centre d’Activitats, sempre present a la secció “Et recomanem”. En aquest diari destaca Magic Internacional, la fira sobre nova espiritualitat i creixement personal, que obre aquest divendres.

En esports trobem l’homenatge de la ciutat als esportistes i clubs en la Nit de l’Esport i el cartell del Torneig Infantil de Bàsquet on destaca la presència del Real Madrid.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, i té una tirada de 105.000 exemplars.

Aquí es pot consultar la versió digital del Diari de L’Hospitalet.