Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

Accions contra el soroll i incivisme, en portada

Diari Soroll Ruido

Accions contra el soroll i incivisme, en portada

Edició 380

Acabar amb el soroll, l’incivisme i el mal ús dels contenidors és el principal tema de portada del Diari de L’Hospitalet d’aquest mes de juliol.

Campanya informativa i sancionadora contra les molèsties nocturnes i per deixar la brossa fora dels contenidors. El pla de xoc policial a les zones més conflictives atén 440 incidències en les tres primers setmanes. Les actuacions contra el soroll i l’incivisme s’emmarquen en el pla municipal “Aliança per la convivència”.

Altres informacions del Diari son que s’arxiva la causa de Núria Marín en el cas del Consell Esportiu de L’Hospitalet; que el Ple de l’Ajuntament dona llum verda a la requalificació del terreny on es farà la nova escola bressol municipal de Collblanc; i que L’Hospitalet se suma a la xarxa d’atenció integral LGTBI+.

En aquesta edició de juliol trobem entrevista a l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, que destaca que “Hem de combatre la sensació d’inseguretat amb policia i convivència”.

Districte Cultural, a l’alça

En matèria cultural destaca, en pàgines centrals, que la ciutat comença a recollir els fruits del Districte Cultural. A favor, una àmplia agenda de convocatòries, accions que revitalitzen naus en desús i espais dels barris, i la col·laboració entre artistes i tallers i pimes locals.

Plàudite Teatre impulsa l’Art Salut, un projecte d’arts escèniques amb estudiants i gent gran, també té un destacat en aquesta edició del diari, com que el TPK celebra 45 anys de formació i creació d’art contemporani a la ciutat.

En esports, el Club Bàsquet L’Hospitalet s’inscriu a la LEB Plata i cerca garanties econòmiques; i el Club Gimnàstica Artística puja a la Lliga Iberdrola, la màxima categoria estatal.

El Diari de L’Hospitalet és un mitjà editat per La Farga Gestió d’Equipaments Municipals i té una tirada de 105.000 exemplars, distribuïdes a totes les llars de la ciutat.

Aquí podeu veure la versió digital del Diari de L’Hospitalet.