Contacta 93 088 21 00 | lafarga@lafarga.com

A l’octubre torna el Parc Infantil de Trànsit, a La Farga

Parc Infantil Trànsit

A l’octubre torna el Parc Infantil de Trànsit, a La Farga

La Farga Centre d’Activitats tornarà a ser l’escenari el proper mes d’octubre del Parc Infantil de Trànsit, que organitza la Unitat Didàctica de la Bicicleta de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet.

Aquesta activitat, prevista per als dies 26, 27, 28, 29 i 30 d’octubre de 2015, ha estat adreçada en els darrers anys a escolars de cinquè i sisè de primària de diferents escoles de L’Hospitalet.  També és una de les primeres activitats d’educació viària que programa la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet durant el curs, en el Projecte d’educació viària a les escoles, Escola Segura.

L’objectiu del programa es fomentar, a través de monitors tècnics d’educació viària de la Guàrdia Urbana de la ciutat, el bon comportament dels escolars mentre es circula per la via pública, alhora d’adoptar mesures de seguretat.

A través del recorregut del Parc Infantil de Trànsit que s’instal·larà al recinte, els joves han de saber percebre el perill en les diferents ocasions que se’ls planteja en els espais de mobilitat, joc i oci de l’entorn més proper.

Els parcs infantils d’educació viària són instal·lacions que reprodueixen situacions de circulació amb la finalitat de formar en la mobilitat segura. El Servei Català de Trànsit aporta diferents vehicles i materials per a la simulació de la via pública.

Parc Infantil Trànsit del 2014 – TV L’Hospitalet